CFDer er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet gearing. 72% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler i slike produkter med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Livekonto

Jeg vil gjerne at noen skal trade på mine vegne. Kan jeg utnevne noen til å handle for meg?

Ja. Du kan gi fullmakt til en annen person for å handle på dine vegne på din konto (med en begrenset fullmakt). Kontakt vårt kundeservice så vil de hjelpe deg med dette.

Hvor lang tid tar det å behandle søknaden om Livekonto?

Du vil få svar fra oss innen 60 sekunder etter at du har sendt søknadsskjemaet på nett.

Vi kan derimot i noen tilfeller kreve ytterligere dokumentasjon før vi kan behande søknaden din om Livekonto.

Kan jeg ha mer enn én konto?

Hver kunde kan ha én CFD-konto. Flere CFD-kontoer kan være tilgjengelige etter vårt skjønn.

Hvordan søker jeg om en konto hos CMC Markets?

Søk nå for en Demo- eller Livekonto hos CMC Markets.

Må jeg sette inn penger for å aktivere kontoen?

Du kan logge inn på kontoen så snart du får beskjed om at søknaden din er godkjent, og du har trykket på bekreftelseslenken som du fikk på e-postadressen du registrerte. Du kan derimot ikke utføre en handel om det ikke er nok midler på kontoen til å holde en åpen posisjon. Hvis du foretrekker å teste strategiene i et risikofritt miljø, kan du praktisere med virtuelle penger på en gratis demokonto.

Hvordan kan jeg bytte mellom kontoene mine?

Velg kontonummeret øverst til venstre på skjermen, eller velg lås-ikonet i høyre hjørnet, og deretter velg «Bytte konto». På iPhone og iPad velger du Mer-knappen. På Android-enheter går du til sidemenyen og velger Bytt kontoer.

Jeg vil gjerne stenge kontoen. Hvordan kan jeg gjøre dette?

Du må gi skriftlig beskjed til kundeservice fra din registrerte e-postadresse eller via post til vår registrerte kontoradresse. Du må ta ut alle midler fra kontoen og gi oss fullstendige kontaktopplysninger og ditt kontonummer. Vi kan kontakte deg på telefon for å bekrefte stengingen. Hvis vi ikke kan kontakte deg på telefon, vil vi alltid sende en e-post. Det kan hende at du må svare på e-posten for å bekrefte at du har bedt om stenging av kontoen.

Hvorfor ber dere om informasjon om personlig økonomi og arbeidsforhold?

Som et regulert verdipapirforetak for finansielle tjenester er vi pålagt å etterkomme bransjens krav om Know Your Customer (KYC) for å identifisere våre kunder, og kontrollere at de er dem de utgir seg for å være. Vi er pålagt å bekrefte identiteten din og anskaffe informasjon om din inntektskilde, formue og erfaring med finansielle produkter. Sikkerhet om kundens personopplysninger er svært viktig for oss. For mer informasjon les vår personvern- og sikkerhetspolicyen, som forklarer i detalj hvordan vi behandler personopplysningene som du gir oss.

TOP