Standardiserad riskvarning: CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 73 procent av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risk som finns för att du kommer att förlora dina pengar.

MT4

Hur gör jag en insättning till MT4?

Sätt in pengar på ditt MT4-konto genom CMC Markets adminportal på en PC eller Mac, eller via vår betalsida för MT4 på din mobil.

Logga in med dina inloggningsuppgifter till MT4-adminportalen (användarnamn och lösenord), inte med dina inloggningsuppgifter till MT4-plattformen.

När du loggat in på ditt konto klicka på menyn ”Betalningar” och välj sedan om du vill sätta in pengar med kort, Paypal eller banköverföring. Om du har loggat in på betalsidan för MT4 från en mobil kommer betalningsalternativen att presenteras direkt.

Om du föredrar att göra insättningar via mobilen kan du skapa en genväg till betalsidan för MT4, genvägen kommer att visas som en ikon på din hemskärm:

• iOS (Safari) : När sidan har laddat klart tryck på dela-knappen längst ner på sidan och välj "Lägg till på hemskärmen".
  • Android (Chrome) : När sidan har laddat klart tryck på meny-ikonen och väljer "Lägg till på startskärmen".

Kom ihåg att ditt MT4-program och MT4-konto med åtkomst via Next Generation har olika lösenord

Har du redan ett MT4-konto hos oss?

Om du redan har ett MT4-demo eller MT4-livekonto hos CMC Markets och öppnar ett till konto behöver du inte ladda ner och installera MT4-plattformen igen. Om du installerar MT4-plattformen på nytt kan du istället gå miste om tidigare inställningar.

Hur loggar jag in efter första gången?

1. Starta MT4-programmet. Du bör ha en genväg till programmet på ditt skrivbord.

2.  I sektionen “Navigator” kommer du att se det konto du har loggat in med tidigare. ”Navigation”-fönstret kan slås av och på med hjälp av Ctrl+N.

3. Dubbelklicka på det kontot du vill logga in med och ange:
    a) MT4 konto ID
    b) Lösenord

4. Nu är du inloggad och du kan bekräfta detta genom att klicka på “Journal” och sedan läsa

Upphör mitt MT4-demokonto?

MT4-demokonton förblir öppna om du loggar in på MT4-handelsplattformen minst en gång var 30:e dag. Om du inte loggar in inom den tidsramen kommer ditt demokonto att stängas automatiskt. Du kommer alltid att kunna öppna ett nytt MT4-demokonto om ditt konto stängs.

Hur laddar jag ner MT4?

Du kan ladda ner och installera MT4-programmet här.

Notera att länken inte fungerar från en mobil eller surfplatta.

Varför behöver jag två lösenord?

När du använder MT4 via oss behöver du ett lösenord till MT4-plattformen och ett lösenord för att logga in i MT4-adminportalen.

I adminportalen kan du göra insättningar och uttag, ändra dina lösenord och se ditt kontosaldo. Du kan också se dina öppna positioner.

Lösenordet till MT4-adminportalen är det lösenord du valde i samband med ansökningsprocessen som du gjorde på vår hemsida (om du har ett konto sedan tidigare så kan du använda ditt lösenord till Next Generation).

Du kan därefter ställa in ditt MT4-lösenord i adminportalen.

Hur loggar jag in för första gången?

Kom ihåg att du har olika lösenord för när du loggar in i MT4-programmet och när du loggar in på ditt MT4-konto via handelsplattformen Next Generation. Du kan ändra ditt lösenord till MT4-programmet i adminportalen på ditt MT4-konto, använd lösenordet du valde i samband med ansökan.

1. Starta MT4-programmet. Efter att du har laddat ner och installerat det bör du ha en genväg till programmet på ditt skrivbord.
  2. Anslut till CMC Markets server. Du hittar servernamnet högst upp i mailet du har fått av oss i samband ansökningsprocessen.
  3. Välj “Logga in med existerande konto”.
  4. Fyll därefter i:
        a) Logga in med ditt MT4-kontonummer
        b) Lösenord
  5. ​Nu kan du logga in. Du kan bekräfta att du är inloggad genom att klicka på “Journal” och sedan läsa i loggen.

Hur öppnar jag ett demokonto för MT4?

1. Börja med att ansöka om ett demokonto här
  2. Välj ett lösenord i adminportalen
  3. Följ instruktionerna för inloggning på livekonto ovan med välj demo-server (du hittar IP-adressen för demoservern i det e-post som du fick när du öppnade ditt demokonto)