CFDer er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet gearing. 72% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler i slike produkter med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Oppsett av plattform

Hvordan kan jeg legge til en Stop Loss- eller Take Profit-ordre til en eksisterende posisjon ved å bruke mobilappen?

Logg på appen, velg "Beholdning" nederst til venstre på skjermen og velg posisjonen som du vil legge til en Stop Loss- eller Take Profit-ordre til. Deretter velger du "Stop Loss" eller "Take Profit".

Hvordan bruker jeg en Stop Loss- eller Take Profit-ordre på en eksisterende posisjon på nettplattformen?

Dersom du allerede har en åpen posisjon, klikk "Endre handel". "Endre handel"-ikonet finner du på høyre side av handelen i beholdningen din (pennikon). Ved å trykke på den vil du åpne ordrevinduet. I ordrevinduet klikker du enten Stop Loss, Take Profit eller begge, avhengig av hva du vil gjøre. Det er tre måter å plassere disse ordrene i ordrevinduet:

- Du kan skrive inn ønsket kurs for Stop Loss- eller Take Profit-ordren i boksen til venstre
- Boksen til høyre indikerer hvor mye penger du er villig til å tape eller tjene
- Du kan endre boksen til høyre ved å klikke pilene over den. Dette vil endre tallet til å vise hvor mange punkter bort fra åpningskursen du ønsker å plassere Stop Loss- eller Take Profit-ordren

Vær oppmerksom på at vanlige og Trailing Stop Loss-ordre ikke er garantert utførsel til ønsket nivå, og at slippage kan oppstå hvis det er markedsgap på din stop. Slippage oppstår ofte på grunn av volatilitet, kanskje på grunn av nyhetshendelser. Hvis du vil unngå slippage, må du legge til en Garantert Stop Loss-ordre til posisjonen.

Hvordan kan jeg bruke en Garantert Stop Loss-ordre på min handel?

Du velger Stop Loss i ordrevinduet til det produktet du vil handle. Når du har valgt Stop Loss i ordrevinduet klikker du på pilen under "Normal" og velger Garantert Stop Loss-ordre. Så angir du parametrene på samme måte som du ville gjort med en vanlig stop.

Vær oppmerksom på at det er et gebyr og en minimumsavstand for plassering av en Garantert Stop Loss-ordre. Du finner denne informasjonen i Produktoversikten for det relevante produktet.

På plattformen, hvordan kan jeg vite hvilke tekniske indikatorer som gjør hva?

Trykk på "Teknisk" nederst i chartet på det produktet du vil handle, så velger du den tekniske indikatoren du vil vite mer om. Dette åpner en popup med et i-ikon øverst til venstre i popup-boksen. Trykk på informasjonsikonet (i) for å se en detaljert forklaring på hvordan den tekniske indikatoren fungerer og hvordan du skal tolke den.

Hvordan kan jeg sette tapsbegrensninger for Countdowns? (Countdowns er kun for Pro-kunder)

Du kan sette tapsbegrensninger via "Kontoinnstillinger". Denne funksjonen lar deg sette maksimumsbeløpet som du er villig til å tape på Countdowns over ulike tidsperioder (dag, uke og måned).

Hvordan stenger jeg delvis posisjoner i mobilappen?

For å stenge posisjoner delvis i mobilappen velger du "Beholdning" nederst til venstre i skjermen, deretter trykker du på det røde x-ikonet. Du kan da endre beløpet/innsatsen for posisjonen som du vil stenge. Når du har bekreftet dette, vil posisjonen delvis stenges med det angitte beløpet. Du vil se resterende del av posisjonen i beholdningsvinduet.

Hvordan finner jeg det nye Countdowns-produktet på tradingplattformen og i mobilappene? (Countdowns er kun for Pro-kunder)

På mobilappen velger du "Mer" nederst til høyre i skjermen, deretter trykker du på "Countdowns". På nettplattformen trykker du på klokkeikonet til venstre for spørsmålstegnet.

Hvordan logger jeg inn på min CMC Markets-konto?

Når du har fått bekreftelse på at kontoen din er åpnet og du har verifisert e-postadressen, kan du logge inn via nettsiden vår. For å logge inn må du skrive inn den registrerte e-postadressen og passordet som du oppga i søknadsskjemaet, deretter velger du Live- eller demokonto.

Kan jeg se plattformen på mer enn én skjerm?

Ja, du kan åpne charts i et eget nettleservindu. Velg et produkt og åpne opp et chart. Trykk på "Åpne opp i en ny fane" øverst i høyre hjørnet og deretter dra det over til den andre skjermen. Plattformen kan også minimeres og maksimeres ut over flere skjermer.