CFDer er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet gearing. 72% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler i slike produkter med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Mobile apper

Hvordan finner jeg kontonummeret mitt i mobilappen?

På Apple-enheter velger du "Mer"-knappen nederst til høyre, trykk deretter "Innstillinger og tilslutt "Kontodetaljer". På Android-eneheter velger du sidemenyen (knapp med tre linjer) eller sveiper fra venstre og velger "Kontodetaljer".

Får jeg tilgang til plattformen når jeg er i utlandet?

Ja, du skal kunne logge deg inn på plattformen og mobilappene når du er i utlandet, dersom du har nok mobildekning eller koblet til Wi-Fi.

Kan jeg få tilgang til plattformen når jeg reiser til utlandet?

Ja, du bør ha tilgang til plattformen og Android-mobilappene når du reiser utenlands, forutsatt at du har en tilstrekkelig nettverkstilkobling eller er koblet til Wi-Fi.

Dersom du bruker vår iOS iPhone-app, betyr den geografiske begrensningsfunksjonen at du bare har tilgang til kontoen din hvis du fysisk befinner deg i et av våre lisensierte, tillatte land som er oppført nedenfor ("Tillatte regioner"):

Australia, Østerrike, Bahamas, Bahrain, Belgia, De britiske jomfruøyene, Bulgaria, Canada, Caymanøyene, Chile, Kina - fastlandet, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Egypt, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Hong Kong, Ungarn, Island, India, Irland, Israel, Italia, Jordan, Sør-Korea, Kuwait, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Mauritius, Nederland, New Zealand, Norge, Oman, Pakistan, Panama, Peru, Filippinene, Polen, Portugal, Qatar, Romania, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Taiwan, Tyrkia, De forente arabiske emirater, Storbritannia

Dersom du reiser utenfor de tillatte områdene, kan iPhone-appen hindre deg i å få tilgang til kontoen din. CMC Markets er ikke ansvarlig for tapet ditt som følge av manglende evne til å få tilgang til plattformen og/eller iOS iPhone og/eller Android-applikasjoner i regioner utenfor de tillatte områdene.

Dersom du ikke er i en av de tillatte regionene og nektes tilgang til kontoen din fra iOS-appen vår, kan du prøve å logge deg på nettplattformen fra en PC eller kontakte oss på 22 01 97 09, eller sende oss en e-post på post@cmcmarkets.no for ytterligere informasjon.

Hvordan kan jeg bytte mellom kontoene mine?

På nettplattformen velger du kontonummeret øverst til venstre på skjermen, eller velg lås-ikonet i høyre hjørnet, og deretter velg «Bytte konto». På iPhone og iPad velger du "Mer"-knappen. På Android-enheter går du til sidemenyen og velger "Bytt kontoer".

Kan jeg legge til en Stop Loss- eller Take Profit-ordre på en eksisterende posisjon i appen?

Ja, det kan du. Velg "Beholdning" nederst til venstre i skjermen på iPhone-appen, eller fra menyen til venstre på Android-enheten. Velg posisjonen du vil legge en Stop Loss- eller Take Profit-ordre til. Deretter velger du "Stop Loss" eller "Take Profit".

Hvor finner jeg markedsdatafeeden på mobilen?

Ved å trykke på "Mer" nederst til høyre fra menyen på Apple-enhetene eller fra sidemenyen på Android-enhetene, velger du "Innstillinger" og deretter "Markedsdata feed".

Hvor finner jeg finansieringskostnadene i mobilappene?

Velg et produkt fra en favorittliste eller produktbiblioteket. Deretter trykker på "Oversikt" øverst til venstre.

Hvordan stenger jeg delvis en posisjon i mobilappene?

I beholdningen din velger du posisjonen som du delvis vil stenge. Trykk på det røde x-ikonet og gjør endringen du ønsker, antall enheter eller beløpet du vil redusere posisjonen med.

Kan jeg logge på kontoen via nettsiden deres og mobilenheten samtidig?

Nei. Du kan kun være logget inn ett sted på samme tidspunkt, enten på nettsiden eller via mobilappen. Dersom du prøver å logge deg inn på plattformen via appen etter at du allerede har logget inn via nettsiden, vil du bli logget ut av plattformen via nettsiden